October 17, 2017, 04:02:47 PM
Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: March 11, 2016, 01:39:10 PM 
Started by Nooblism - Last post by dkrlbm
the download link is already down .
can you upload again bro or email me imbootstrap@gmail.com

TerimaKasih

 2 
 on: October 01, 2015, 07:41:32 PM 
Started by t_cantona - Last post by wankedah
mcam coil saja.. coil mahal ..takkan RM40?

 3 
 on: September 15, 2015, 02:01:26 PM 
Started by t_cantona - Last post by t_cantona
Salams brothers ksr,
nak bertanye, ksr saya dalam 2 minggu ni, kalau ride semput(minyak ade),  1st bawak bengkel, cina tue ckp karburetor kotor, jadi, dier bersihkan, kerugian (31 ennget), lepas 2 hari ride jadi lagi.. semput balik, bawak 2nd workshop (dekat taman jaya btr) time mekanik bawak , takde lak semput.. , saya bawak semput balik.  3rd time semalam.. bawak workshop kat jaya 33 pj, mekanik ckp coil rosak, api tak function., kerugian 40 engget(tapi tak tukar apa apa), harini jadi balik.. motor semput..  Huh Tongue
mcm mana nak buat?..saya pakai ksr ni dari tahun 2011, tapi baru ade problem macam ni.ade apa apa cadangan dari otais...?

 4 
 on: May 25, 2015, 01:01:08 PM 
Started by wankedah - Last post by Kirin
Nak order juga  Cool

 5 
 on: May 25, 2015, 11:16:14 AM 
Started by wankedah - Last post by jipsee
Orang x layan wi dah,wii dah kawin

 6 
 on: May 25, 2015, 11:14:22 AM 
Started by wankedah - Last post by jipsee
nak order juga Cool

 7 
 on: May 22, 2015, 05:10:43 PM 
Started by ozaryana - Last post by Kirin
januari tu dia tanya..entah2 dah jual motor.haha

Ler. Baru perasan. Hahahaha. Demit sahak

 8 
 on: May 22, 2015, 03:30:03 PM 
Started by wankedah - Last post by miey
Saya pun mau juga sebijik

 9 
 on: May 22, 2015, 02:05:25 PM 
Started by wankedah - Last post by udafumi46
Errr abam mau oder 1 airfilter.. Yang lama dah lama sangat pakai..

 10 
 on: May 22, 2015, 01:36:46 PM 
Started by wankedah - Last post by udafumi46
Bump! Grin

Pages: [1] 2 3 ... 10


google ad here