October 17, 2017, 04:02:39 PM
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: KSR SEMPUT  (Read 1602 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
t_cantona
KSR bau Kedai

Posts: 11


« on: September 15, 2015, 02:01:26 PM »

Salams brothers ksr,
nak bertanye, ksr saya dalam 2 minggu ni, kalau ride semput(minyak ade),  1st bawak bengkel, cina tue ckp karburetor kotor, jadi, dier bersihkan, kerugian (31 ennget), lepas 2 hari ride jadi lagi.. semput balik, bawak 2nd workshop (dekat taman jaya btr) time mekanik bawak , takde lak semput.. , saya bawak semput balik.  3rd time semalam.. bawak workshop kat jaya 33 pj, mekanik ckp coil rosak, api tak function., kerugian 40 engget(tapi tak tukar apa apa), harini jadi balik.. motor semput..  Huh Tongue
mcm mana nak buat?..saya pakai ksr ni dari tahun 2011, tapi baru ade problem macam ni.ade apa apa cadangan dari otais...?
Logged
wankedah
Panglima Setia DiRaja Kedah
Administrator
geng gagak hitam
*
Posts: 8906


jangan ketegaq!!!


WWW
« Reply #1 on: October 01, 2015, 07:41:32 PM »

mcam coil saja.. coil mahal ..takkan RM40?
Logged

MYKSR...... HOOOOOOOO!!!!!!!!!

demit laa. awat hang ketegaq?
KSR = Kamen Super Rider!
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  



google ad here