August 21, 2017, 06:27:30 PM
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: Salasilah 6 R of MyKSR  (Read 10773 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
super ebi
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1851



« Reply #45 on: January 09, 2012, 02:23:38 PM »

Bgtu juga saya...
Sory if ada terlebih atau tdk terdengaq kata
masa ride/touge...
GO...RESPECT THE RULES...
Logged



aku la..ady.............................ady tinju!
arnabyangbaik
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1359



« Reply #46 on: January 09, 2012, 04:57:37 PM »

maafkan saya kalau ada terkasar bahasa...!!
maafkan saya kalau ada salah silap...
Logged



aku lah arnab..arnab yang baik...
Sahrol MS_566
Guest
« Reply #47 on: January 09, 2012, 05:10:28 PM »

Yah go respect the rule.. Maafkan patik juga
Logged
Jakpa onn
Panglima
KSR bau Kedai
*
Posts: 26



« Reply #48 on: January 09, 2012, 05:12:11 PM »

saya pun sama,maafkan di kalau ada terkasar bahasa selama saya di dalam myksr
Logged


mana dia ride lebih 1000km? aku mau join....
--MYKSR SPECIAL FORCES - 1000KM RIDER--
nakata
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1916


OLD SKOOL


« Reply #49 on: January 09, 2012, 06:23:35 PM »

ya maafkan kami...kalo ada yang salah sila la tegur terus...
takut kami alpa dengan apa yang perlu/patut jadi pegangan dalam myksr

kalo aku yang salah silalah tegur terus...insyaallah
itulah dia famili
Logged


use the force la woi!!!!
bibobibo
Guest
« Reply #50 on: January 09, 2012, 06:40:09 PM »

Many times sorry kalau ada silap cakap atau tak dengar kata semasa togue , time lepak bersama...
if we were wrong sila tegur too....

SALUTE
Logged
miey
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1264



« Reply #51 on: January 09, 2012, 09:09:36 PM »

ok..aku maafkan semua...lain kali jangan buat lagi...hehe

ni giliran aku pula nak minta maaf...maafkan aku andai ada perkataan dan perbuatan yang
tidak menyenangkan..im very sorry..

thank my ksrfamily..
Logged


go ride!!!!!!!!!@@@
izzul afif
Pendekar
Full Member
*
Posts: 183


budak baru...


« Reply #52 on: January 09, 2012, 09:25:11 PM »

dari saye juga Smiley Smiley

andai terkasar bahasa dan perbuatan serta sengaja @ xsengaja melanggari rule myksr..memohon maap juga..saya terima segala teguran dan nasihat dari sesiapa hingga first 7 sendiri..tetapi 6 rule myksr sentiasa saye ingat...

papitusulem.......papitusulem........papitusulem
TERIMA KASIH KEPADA UDA YANG MENGINGATKAN SEMUA
Logged


kola selangoq mai...
luq sekaiwaker
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1382



« Reply #53 on: January 09, 2012, 09:36:42 PM »

Buah cempedak di luar pagar,Ambil galah tolong jolokkan;Saya budak baru join myksr,Kalau salah tolong tunjukkan. sama-sama la betul kan mana yang tak betul. aku mintak maap banyak banyak
Logged


di mana ada aku.. di situ ada galaxy tab...
Makaii
:: Espirit De' Corps ::
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 2665


Live . Ride . Life


WWW
« Reply #54 on: January 09, 2012, 10:20:51 PM »

elok jugak kita saling bermaafan & saling memaafi..

harap semua sudi maafkan aku juga kalo ada berkasar/terkasar bahasa atau

perilaku.. kalo terkurang minta dihalalkan,kalo terlebih aku halalkan..

semoga diberkati
Logged


super ebi
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1851



« Reply #55 on: January 22, 2012, 08:47:26 PM »

TOINGGGG....TOINGGG......
baca baca....hahahaaaaaa......lariiiiii
Logged



aku la..ady.............................ady tinju!
super ebi
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1851



« Reply #56 on: April 26, 2012, 07:17:39 PM »

RESPECT THE RULES,THE RULES RESPECT YOU
muehehehehheeeee..mengingatkan diri sendiri..
Maka goooooo
Logged



aku la..ady.............................ady tinju!
udafumi46
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1569



« Reply #57 on: April 24, 2013, 08:35:31 AM »

respect!!!!!
Logged




ride dulu la woi!! pomendia...
udafumi46
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1569



« Reply #58 on: May 22, 2015, 01:36:46 PM »

Bump! Grin
Logged




ride dulu la woi!! pomendia...
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  



google ad here