October 17, 2017, 04:04:35 PM
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cara Mengambil Selekoh Dgn Hensem  (Read 12088 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mustek
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1632


Hero Relax Jer...


« Reply #30 on: February 21, 2011, 04:22:42 PM »

Race basikal dekat SIC? Woweeee berapa lap?

banyak kategori semalam.. veteran 5 lap, junior open 5 lap.. kami masuk open 10 lap x 5.5km... terbakar abis rasa jantung nih.. setahun skali mmg sic ada buat event utk basikal... maka.. go la..
Logged



aku nak bagi spek oakley aku kat wan kedah...
Alantris
Guest
« Reply #31 on: February 21, 2011, 04:27:48 PM »

camne agaknya perasaan nek beskal dalam sic kan. aku dah lama tak bwk beskal ni, dah berkarat dah t-bolt tu hahaha
Logged
Makaii
:: Espirit De' Corps ::
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 2665


Live . Ride . Life


WWW
« Reply #32 on: February 21, 2011, 07:16:39 PM »

rasanya bagaikan membawa beskal dalam SIC laa.. hehe.. hmm.. apakah akibatnya pada tayar basikal bila di bawa dalam track? cair jugak ke ek?
Logged


Alantris
Guest
« Reply #33 on: February 21, 2011, 07:34:46 PM »

Pengayuh cair dulu kot before tayar miakakakaka
Logged
mustek
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 1632


Hero Relax Jer...


« Reply #34 on: February 21, 2011, 08:44:05 PM »

alan n makaii... tayar tak cair la.. kelajuan biasa pun 45km/h jer.. max speed 70km/h jah.. tang corner 35km/h.. maka.. rider la yg cair dulu... hehee..
Logged



aku nak bagi spek oakley aku kat wan kedah...
Alantris
Guest
« Reply #35 on: February 21, 2011, 09:32:57 PM »

Tuderrnnnnn 70kmh......... gila laju.. paling laju aku pernah kayuh t-bolt aku pun 55kmh lebih kurang je, itupun berhenti ambik nafas siap tidur sat tepi jalan hahahaha
Logged
Makaii
:: Espirit De' Corps ::
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 2665


Live . Ride . Life


WWW
« Reply #36 on: February 21, 2011, 09:45:19 PM »

humang aii.. 70kmph? wow~ ketaq kederat wey... takdala,kan bitumen track pawer kaw kaw,tak rosak tayaq beskal ka?
Logged


Alantris
Guest
« Reply #37 on: February 21, 2011, 09:51:37 PM »

bitumen track lebih kurang je normal road.................
Logged
Makaii
:: Espirit De' Corps ::
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 2665


Live . Ride . Life


WWW
« Reply #38 on: February 21, 2011, 09:55:32 PM »

jadi apa bezanya track dgn jalanraya? bukan lebih halusss ke batunye?
Logged


Alantris
Guest
« Reply #39 on: February 21, 2011, 11:05:22 PM »

beza dia kat track selamat, kat jalanraya macam2 obstacle, minyak, lubang, beruk, kambing, cat kuning, cat putih, cicak mati, ayam, lori hantu, hantu, muntah budak, tahi lembu, tenggiling, babi hutan, biawak, buaya, bangla, kereta, kereta sport, kereta biasa buat sport, kereta spoiler tinggi, kereta takde spoiler tapi lowered, kereta standard, kereta rupa stended engine lori, lori engine diesel, lori petrol, lori bawak ayam, lori bawak lembu, yang bawak lori lembu, lembu bawak kereta, mata kucing JKR letak, mata kucing mati kene gelek kereta, buah mata kucing dreber makan buang biji, fuhhh tak terkira banyaknya.
Logged
Makaii
:: Espirit De' Corps ::
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 2665


Live . Ride . Life


WWW
« Reply #40 on: February 22, 2011, 12:20:40 PM »

maka senang kata sebab jalan di trek terpelihara la? maka jalan raya yang terpelihara juga mampu memberi traction setanding track hingga mencair kan tayar???
Logged


Makaii
:: Espirit De' Corps ::
Panglima
geng gagak hitam
*
Posts: 2665


Live . Ride . Life


WWW
« Reply #41 on: May 25, 2011, 12:04:36 AM »

segala post berunsur spam & xde kene mengena aku delete.. agar senang dibaca & cepat load selain meringankan server..
Logged


Ustad Zhariff Erwin
Pendekar
KSR bau Kedai
*
Posts: 24



« Reply #42 on: August 11, 2012, 01:31:19 AM »

info bagus. just join panorama tadi. fail dekat corner. rare wheel lock. gear rendah sangat kot??? Undecided stress.. Grin
Logged
wankedah
Panglima Setia DiRaja Kedah
Administrator
geng gagak hitam
*
Posts: 8906


jangan ketegaq!!!


WWW
« Reply #43 on: August 11, 2012, 07:16:01 AM »

info bagus. just join panorama tadi. fail dekat corner. rare wheel lock. gear rendah sangat kot??? Undecided stress.. Grin

hang ka jalan ipoh mai? baju opis?
Logged

MYKSR...... HOOOOOOOO!!!!!!!!!

demit laa. awat hang ketegaq?
KSR = Kamen Super Rider!
Ustad Zhariff Erwin
Pendekar
KSR bau Kedai
*
Posts: 24



« Reply #44 on: August 11, 2012, 12:51:59 PM »

Yes wan. Yang tak dibenarkan tukar baju  sebelum touge  Grin
Logged
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  



google ad here